Loading

Ortaokul yıllarımda bir gösteri sırasında keşfedilen sesim ve müzik öğretmenimin desteği ile 23 Nisan etkinliklerinde şarkı söyleme fırsatı buldum. Bu deneyim, “güzel sesli” ifadesinin 
aklımda yer etmesine ve her fırsatta şarkı söylememin sonucunda, 16 yaşımda şan eğitimi almaya başlamama vesile oldu.
Eğitimime Taksim’de o dönemin bilinen bir stüdyosunda başladım. Ancak bu durum ailemden gizliydi, ta ki bir gün babam tarafından öğrenilene kadar. Bu olaydan sonra şarkı söylemek bile yasaklandı. Ancak bu yasak, beni daha da motive etti ve içimdeki ateşi körükledi. 
Dilim susmuş olsa da yüreğim susmadı. Nihayet 18 yaşına geldiğimde özgürlüğüme kavuştum. 
Bir tesadüf sonucu tanıştığım bir müzisyen sayesinde düğün salonlarında sahne almaya başladım. Daha sonra tanınmış bir sanatçının arkasında vokal olarak sahneye çıkmaya devam ettim. Ancak bu durumu babama itiraf ettikten sonra, yeniden şarkı söylemekten alıkonuldum. 
Bir süre şarkı söylememe yasağına maruz kalmama rağmen, gelişen bir krizi fırsata çevirerek bu kez sanatçı olarak sahneye çıkmaya başladım. Artık tek yaşıyor ve hayallerimin peşinden koşuyordum. Bu uzun ve karanlık yolculukta, kendime “Gece Karan” adını verdim.
Şu anda “Müsaadenle” isimli eserimle klip çekmiş bulunmaktayım ve bu yolda sahnelerde var olmak adına ilerliyorum. Hayallerimdeki ilk ya da son noktada, sizlerin desteğiyle yürümek istiyorum. Güçlü olan ve güçlü olmak zorunda bırakılan her kadının sesi olmayı amaçlıyorum.
Gece Karan olarak sizlere içten teşekkürlerimi sunuyorum.

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et