Loading

Yapay Zekâ artık bilim kurgu değil, 21. yüzyılın en önemli iş trendi!

Dünyanın en başarılı şirketleri yapay zekâdan işlerini dönüştürmek, verimliliği ve kârlılığı artırmak için yararlanıyor.

Yapay Zekâ İş Başında sosyal medyadan elektroniğe, perakendeden nakliyeye, sağlıktan giyime çok farklı alanlardan 50 şirketi mercek altına alarak yapay zekâyı nasıl kullandıklarını inceliyor. Çoksatan yazar ve yapay zekâ uzmanı Bernard Marr makine öğrenmesi teknolojisinin iş yapma şeklimizi nasıl değiştirdiğini anlatıyor. 50 vaka çalışmasının her birinde şirketin karşılaştığı sorunu ve yapay zekânın nasıl bir çözüm sunduğunu anlaşılır bir dille ortaya koyuyor.

Yapay Zekâ İş Başında’yı okuduğunuzda başarılı şirketlerin inovasyon ve makine öğrenmesi teknolojisiyle sorunlarını nasıl aştığını öğrenecek, güncel yapay zekâ uygulamalarının performans ve verimlilik artışına nasıl yardımcı olabileceğine dair bir fikir edineceksiniz.

Kendi işinizi yapay zekâyla dönüştürmek istiyorsanız size ilham kaynağı olacak 50 örnek elinizin altında, tek bir kitapta.

(Tanıtım Bülteninden)

Reklamlar

By Hasan Akbal

Şair, Yazar, Editör, Fotoğrafçı... Çorum İskilip doğumlu. Bülent Ecevit Üniversitesi Maliye Bölümü Mezunu. Yine aynı Üniversitenin Maliye Anabilim Dalında ve İstanbul Üniversitesi Maliye Anabilim Dalında Yüksek lisans yapıyor. Şiir ve denemeleri, Bülent Ecevit Üniversitesi Maliye Bülteni, Bülent Ecevit Üniversitesi Kampüsün Sesi Gazetesi, Zonguldak Halkın Sesi Gazetesi, Çorum Yayla Haber, Aşkın E Hali Dergisi, Gökyüzü Dergisi, Çorum Bidergi, Halk Edebiyatı Dergisi, www.kunyeonline.com, kunyeedebiyat.blogspot.com ve kendi bloğu olan (hasanakbalnet.blogspot.com) ile bir çok internet sitesinde yayımlandı. Künye Edebiyat E Dergi’yi kurdu. Genel yayın yönetmeni ve imtiyaz sahibidir. İstanbul’da yaşayan yazar edebiyatla ilgili söyleşilere ve yazı çalışmalarına katılıyor.

Bir Cevap Yazın

%d blogcu bunu beğendi: