Loading

ALPER ATAKAN & PINAR ÇUBUKÇU ORTAKLIĞI ‘AŞKIN ISSIZ YOLLARI’ Aranjör albümünün 4. teklisi

Youtube klip izleme linki: https://youtu.be/uThyz7cNfyQ

Prodüktör Alper Atakan imzalı “Aranjör” albümünün dördüncü teklisi “Aşkın Issız Yolları” Pınar Çubukçu yorumuyla 5 Mayıs Cuma günü, Boss Records etiketiyle  tüm dijital platformlarda video klibiyle birlikte yayınlanıyor.  Öncesinde İrem Derici, Hande Ünsal ve İlyas Yalçıntaş’ın yer aldığı albümün dördüncü teklisi “Aşkın Issız Yolları”nın sözü ve müziği Emre Olgun’a ait. Gökhan Tepe’nin vokal yaptığı bu duygusal şarkının video klip yönetmenliğini Gökhan Özdemir üstlendi.

Görünürde bitmiş ama tek tarafın hala istekli olduğu, acabaları olan bir şarkı “Aşkın ıssız Yolları”… Giden bir sevgili ardında hüzünlü birisini kederiyle başıboş koyar ve aşk neşesini artık ıssız tenha boş yollara bırakır.

Besteci, yorumcu ve kemanist sıfatlarının yanı sıra Ajda Pekkan, Deniz Seki, Emel Sayın, Hülya Avşar, Gülben Ergen, Ata Demirer, Ayşe Hatun Önal, Geveze, Gökhan Tepe gibi ünlü isimlere vokal ve vokal koçluğu yapan Pınar Çubukçu; daha önceki yıllarda yayımlanan ‘Kağıt Kesiği’, ‘Aklımı Oynatacağım’ teklileri ile geniş kitlelerin dikkatini çekti.

Pınar Çubukçu biyografi

1980 yılında Çanakkale’de doğdu. 3 yaşında ailesiyle İstanbul’a geldi ve ilkokul eğitimine başlamadan önce gittiği Yıldız Alpar Bale Okulu’nda müziğe olan yeteneği keşfedilince, ilkokulu bitirdikten sonra, İ.T.Ü. Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı sınavlarını kazandı. Burada Erol Sayan, Cahit Atasoy, Selahattin İçli gibi çok kıymetli hocalarla 10 yıl süren Türk Sanat Musikisi, Türk Halk Müziği, Batı Müziği ve Keman eğitimlerinin ardından bölümlerini derecelerle bitirerek mezun oldu.

Öğrenciliğiyle beraber profesyonel müzik hayatı da başlamış oldu. Boğaziçi Musiki Vakfı, Eyüp Musiki Vakfı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi gibi müzik eğitimi veren kurumlarda Keman, Solfej, Nazariyat ve Usul, Repertuar derslerinde eğitmen olarak görev aldı.

Birçok festival ve özel konser kapsamında hem konservatuvar bünyesinde hem özel gruplarla hem Kemancı, hem Vokalist olarak yer aldı. Bu süreçte birçok ünlü sanatçıya sahnede ve albüm kayıtlarında back vocal olarak eşlik etti.

2008 ve 2010 yıllarında art arda çıkan Gülben Ergen albümlerinde “Masal”, ”Çilekli” ve “Bir Şans Daha” olmak üzere söz ve müzikleri kendisine ait 3 adet şarkısı yer aldı. 

Ajda Pekkan, Emel Sayın, Ata Demirer, Gülben Ergen, Geveze, Bay J, Ayşe Hatun Önal ve daha pek çok sanatçıyla sahne ve albüm çalışmaları back vokal ve vokal koçuluğu yaptı.

2012 yılında Altın Güvercin Şarkı Yarışmasına yorumcu olarak katılmıştır. Solo olarak seslendirdiği şarkılar “Kördüğüm” ve “Erkekli Kızlı”, 2015 ve 2017 tarihli iki ayrı albümde yayımlandı. Son yıllarda Kağıt Kesiği ve Aklımı Oynatacağım şarkılarını müzikseverlerin beğenisine sundu. Birçok reklam jingle’ı ve dizi temalarına da söz yazarı ve yorumcu olarak imzasını attı.

 

Söz & Müzik: Emre Olgun Düzenleme: Alper Atakan Studio: Alper Atakan Music Prodüksiyon Studio Kayıt: Kutal Kılıç Gitarlar: Caner Güneysu Strings: Encore Strings Back Vox: Gökhan Tepe Mix-Mastering: Emre Kıral Klip Yönetmeni: Gökhan Özdemir Görüntü Yönetmeni: Ferhat Kılıç Styling: Zeynep Bozkaya Saç & Makyaj: Röya Sarvari Saç & Makyaj Asist: Bahar Prj Dop Asistan: Emre Tahir Özder Yön. Yard.: Muhammed Kaplan Color: Ferhat Kılıç Plato: Cover Plato Fotoğraf: Erkan Kemal Nas Yapım Şirketi: Boss Records

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et