Loading

Türkçe sözlü progressive metal türünün güçlü gruplarından Alkera Nefes Records etiketli, Mayıs ayında çıkacak 10 şarkılık albümü ‘Zamanın Ötesine’nin kapağını açıyor. Albümün dinleyicilerin beğenisine sunulan çıkış parçası ‘Kan Revan’, 26 Nisan Cumagünü video klibiyle birlikte tüm dijital müzik platformlarında yayında.

‘Kan Revan’ teklisinin sözleri grubun aynı zamanda vokali olan Onur Çobanoğlu‘na, bestesi ve aranjesi ise Alkera elemanlarının tümüne ait.

Davul kayıtlarının İstanbul North Müzik Stüdyoları’nda Semih Soyaltın, Serhat Soyaltın, Gökhan Manav, Efe Aydoğan tarafından, diğer kayıtların ise Alkera’nın kendi stüdyolarında yapıldı. Albümde mix ve mastering aşamalarını ses mühendisi olarak Ertuğrul Gül tamamladı. 

Kan Revan: Konsept albümde yer alan ana karakterimizin bütün iyi ve kötü duygularını, kendi içindeki kötüyle mücadelesini ve ona teslim olma dürtüsüne karşı duruşunu anlatan, yanlışın da “bize” ait olduğunu öne süren bir deneyim. Albümdeki karakter aslında herhangi bir insan…

MOİ sahnede çekilen, grubun performans görüntülerinden oluşan ‘Kan Revan’ın video klibinin yönetmenliğini Sarper Karataş üstlendi. Kurgu ve color aşamaları, Ali Göktürk ve Okan Heptaş(Flod) tarafından yapıldı. Teklinin kapak tasarımı ise Özkan Durakoğlu tarafından gerçekleşti. 

 

Alkera

vokal: onur Çobanoğlu

gitar: faruk aydın toksöz

davul: yalçın Hafızoğlu

bas: ozan tuncal

klavye: ali göktürk

İletişim

Emre Duymaz

duymazemre@gmail.com

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et