Loading

Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir. Ve her şey gönlünüzce olmak ile birlikte hayallerinize adım adım gidiyorsunuzdur. Bugün sizlere bir kaç tavsiye de bulunmak istiyorum aslında..

Konu : YAZMAK

Nasıl yazarız ?

Yazmak için neler gerekli bunları açıklamak istiyorum ufak ufak sizlere.. Yazmak için yazmayın öncelikle çünkü yazmak için yazılan o yazılar aslında bir anlam ifade etmez. Gerek masal, hikaye , öykü , roman ya da şiir.. bunları yazabilmeniz için yapılacakları anlatıyorum size..

Hadi gelin böyle başlıyorum..

  1. Madde : Her zaman yazacağınız ortam ne olursa nasıl olursa olsun hislerinizden emin olun. Emin olmak sizin yazınızı güzelleştirecektir.
  2. Madde : Yazacağınız ortam kişiden kişiye göre değişir. Şu şekilde yapın demiyorum size, çünkü her yazarın yazdığı ortam farklı farklıdır.

Kimi yazar vardır ki işte iken yazar benim gibi.. kimi yazar vardır ki sessiz ortamda sever bazen de kulağında kulaklık..

3.Madde : Kimi zaman zorlasa da hayat şartları yazmak için bizleri yazmayı bırakmayın..

4.Madde : Eğer yazdığınızdan emin olamıyor iseniz ve kafanız dolu moraliniz bozuk ise o an kağıt ve kalemi bırakın. Çünkü hemen açıklamamı yapıyorum. Neden mi? Yazmaktan soğumamanız için böyle yaparak belli bir zamandan sonra yazmaktan soğur hale gelirsiniz ki bende bunu istemem.

Ve unutmayın ki ilham perisi SİZSİNİZ. Gelmesini beklemeden içinizdeki yazarın farkına varmanız umudu ile şimdilik hoş çakalın , sevgiyle ve EDEBİYAT ile kalın.

Not : GEÇMİŞİN İZLERİ ikinci baskı satışta bütün seçkin kitapçılarda

Reklamlar

By selinbasmac

Geçmişin izleri kitabın yazarı Lavinya dergisinde her cuma Ehli Kelâm Şairi

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et