Loading

1 HAZİRAN 2021 SALI.
Kuzey ay düğümü ile Güneşin kavuşumu kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Belki kaderinizdeki insanla karşılaşabilirsiniz.
Venüs Merkür kavuşumu olacak.
Para ve iletişimle ilgili iş kariyer konusunda anlaşmalar sağlanabilir. Kimileri içinde kadersel bir bağlantı uzun vadeli anlaşmalar olabilir. Bu anlaşma gerek evlilik olsun gerek iş konusunda olsun bir güzellik yaşayabilirsiniz.
Ay sabah kova ♒ burcunda seyrine devam ederken öğle sonrası Ay balık 🧜‍♂️ burcuna geçiş yapacak. Daha hassas olabiliriz Sezgileriniz kuvvetli biraz dağın olabiliriz.
2 Haziranda venüs ♀ yengeç 🦀 burcuna geçiş yapacak 27 Haziran’a kadar burada kalacak bu zaman dilimi içinde ikili ilişkilerde daha şefkatli olacağız daha Anaç daha korumacı ve sahiplenici bir tutum içinde olabiliriz.
5 HAZİRAN MARS ♂ PLUTO KARŞITLIĞI.
Bu dönem sert, şiddetli ve gergin bir enerji ortaya çıkabilir. Savaş, patlamalar, terör, yangın gibi durumlara işaret ediyor.
özellikle Neptün ile dik açısı hastalık sağlık kavramlarıyla dikkat ⚠ çekiyor. Bastırdığımız öfkeler gün yüzüne çıkabilir. Düşmanca tavırlara dikkat ⚠ sakinliği korumamızı ve olası tartışmalara dikkat etmemizi tavsiye ediyorum.

ASTROLOG YAZAR SEVİL SEVİL

ASTROLOG #HOROSKOP ##YENİAY #VENÜS #MARS #KADINLARKULÜBÜ #ŞİFALANMA #OLUMLAMA #PLUTO #PARA#ADALET #MARS #YENİAY #GÜZELLİK #AŞK #MELEK #HOROSKOP #HORARY #YENGEÇBURCU #AY #KOVABURCU

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et