Loading

BAŞVURU VE YARIŞMA ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

Eskişehir Sanat Derneği, şiir sanatımıza Eskişehir’de etkinlik kazandırmak, Türk şiirini ve şairlerimizi Eskişehir’de buluşturmak, onlarla tanışmak amacıyla Eskişehir’in ilk adı olan Dorylaion (Dorlion)  adını vererek, geleneksel hale getirmek üzere iki yılda bir düzenlediğimiz “2. Dorlion Şiir Yarışması”nı düzenlemişdir.
Yarışmanın konusu serbestdir. Katılımcı bir şiir ile katılanacaktır.

Yarışmaya katılanın şiirin üzerinde yazanın ismi olmayacak, rumuz ile katılınacaktır. Sayfanın sağ üst köşesine rumuz yazılacak, Ayrı bir sayfada da rumuzu, adı, soyadı, e-posta adresi, telefonu  ve özgeçmişi yer alan bilgiler yer alacaktır.

Şiirler bilgisayar ile 12 punto olarak yazılmış olacak.

Şiirler esk.sanatdernegi@gmail.com adresine mail üzerinden gönderilecektir.

Seçici Kurul: Güngör Kibaroğlu, Nilüfer Uçar, Ragıp Ferda Aydınalp, Efnan Ezenel, Yalın Tunalı, Hanife Camgöz.

Son katılma tarihi: 13 Kasım 2020

Ödüller: Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ve 2 Adet Mansiyon’a plaket. Seçici kurulun              Başarılı bulduğu 10 şiire Başarı Belgesi verilecektir.

Ödüller  12 Aralık 2020 günü Eskişehir’de verilecektir.

Ödül ve Başarı Belgesi alan şiirler derneğin e-dergi olarak yayınlanan “Eskişehir Sanat” dergisinde yayınlanacaktır..

Reklamlar

By Hasan Akbal

Şair, Yazar, Editör, Fotoğrafçı... Çorum İskilip doğumlu. Bülent Ecevit Üniversitesi Maliye Bölümü Mezunu. Yine aynı Üniversitenin Maliye Anabilim Dalında ve İstanbul Üniversitesi Maliye Anabilim Dalında Yüksek lisans yapıyor. Şiir ve denemeleri, Bülent Ecevit Üniversitesi Maliye Bülteni, Bülent Ecevit Üniversitesi Kampüsün Sesi Gazetesi, Zonguldak Halkın Sesi Gazetesi, Çorum Yayla Haber, Aşkın E Hali Dergisi, Gökyüzü Dergisi, Çorum Bidergi, Halk Edebiyatı Dergisi, www.kunyeonline.com, kunyeedebiyat.blogspot.com ve kendi bloğu olan (hasanakbalnet.blogspot.com) ile bir çok internet sitesinde yayımlandı. Künye Edebiyat E Dergi’yi kurdu. Genel yayın yönetmeni ve imtiyaz sahibidir. İstanbul’da yaşayan yazar edebiyatla ilgili söyleşilere ve yazı çalışmalarına katılıyor.

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et