Loading

24 Temmuz cumartesi günü saat 05.37’de Kova ♒ burcunda önemli bir Dolunay olacak Satürnyel etkisi yüksek bir Dolunay 🌕 olacak.
Toplumsal bilim, teknoloji konularıyla önemli adımlar atılacak. Değişim, özgürlük, heyecan, bilgi, büyük firmaların, kurumların, markaların yaşadığı büyük sıkıntılar ortaya çıkabilir. Belki de büyük firmaların el değişimi olabilir. Bu Dolunay’da Alter yıldızının büyük etkisi olacak. Kartal takım yıldızı kraliyet kuşu ve bir Anka kuşunu da benzer. Alter yıldızı bize daha özgür olmayı, gücü ele almayı ve gerekirse gözü kara olmayı biraz isyankar olmayı ve başkaldırmayı da anlatıyor. Daha cesaretli olmayı, özgürlük, hak ve hukuk gibi toplumsal konularda birlik, beraberlik içinde olmayı ve o şekilde adımlar atılmasını da anlatır. Daha sağlam ve kalıcı adımlar atılacağını da gösterir. Öte yandan büyük kurumların ve markaların yaşadığı sıkıntılar da duyulabilir. İşle ilgili, verimli, güzel bir zaman dilimidir. İş bekleyen ve donanımlı kişilere iş kapıları fırsatları açılıyor. İşinin ehli olanlarında yolları açılıyor. Bu zaman dilimi içinde daha hassas olabiliriz. Sevgi ve hoşgörü ihtiyacımız artabilir. Öte yandan sorumluluk artabilir, sosyal çevremizin genişleyebilir ve aktivitelerimiz çoğalabilir. Bu zaman dilimi içinde özellikle işte, aşkta ve arkadaşlıkta sizi sabote eden kişilere karşı daha uyanık olacak ve hatta ilişkinizi sabote edenlerin farkına varacaksınız. Tıpkı bir uykudan uyanır gibi kendi farkındalığınız artacak. Dikkat etmeniz gereken kimseyi kınamamak. Kınadığın şeyi yaşarsın.
Bu zaman dilimi içinde dünyada ve ülkemizde doğal afetler, volkanlar, askeri olaylar, sel deprem, yangın gibi konulardan ziyade kadınlarla ilgili bir takım sıkıntılı haberler durabiliriz. Hayvan saldırılılarına karşı dikkatli olunmalı. Çocuklara dikkat edilmesi gereken bir zaman dilimi. İyi ve kötünün karşı karşıya gelmesi ve bu savaşın sonunda iyinin, iyilerin kazanacağını da anlatır.
Alter yıldızı salgın hastalıkları da tetikler. özellikle 24 Temmuzdan itibaren hareketli bir zaman dilimi içine giriyoruz. Sinirsel hastalıklara dikkat ⚠ Akciğerlere dikkat ve kalp rahatsızlıklarına dikkat!
Bu zaman dilimi içinde bazı bitişler olabilir. Dolunay hüzünlü bitişleri de anlatır. Bir evlilik bitmesinden ziyade aile büyüklerinin sağlığına dikkat bazı vefatlar da olabilir.

( Saç kesimi ve zayıflamak için Dolunay tam zamanı. Bu zaman dilimi içinde rejim, diyet ve spor size çok faydalı olacaktır. Küçülen Ay’da kesilen saç hızlı uzamaz ve bitmesi gereken bırakmak istediğiniz ne varsa fazla kilo, kötü alışkanlıklar tam zamanı. Dolunay’da kolay atabilir bırakabilirsiniz.)

KOVA ♒ DOLUNAYI VE BURÇLARA ETKİSİ

YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI :
Arkadaşlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz ve başlatmış olduğunuz işlerinizin bu Dolunay’da netlik kazandığını göreceksiniz. İş ve aşkta Dolunay’ın ışığı sizi parlatıyor. Eğitim ve toplumun yararına adımlar atılması da söz konusu olabilir.

YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI
Statü değişikliği ile bir yükselme olabilir. İşinizle ilgili bir farkındalık olabilir. Yeni teklifler ve söz konusu eğitimle ilgili hızlanmalar olabilir. Dolunay size gerek statü değişikliği ile gerek aşkta ve evlilikte bir aydınlanma verecek. Uzun zamandır emek verdiğiniz işlerinde nihayetine eriyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI
Bir seyahat söz konusu olabilir. Yurtdışı ve eğitimle ilgili konularınız da güzellikleri alacaksınız. Hukukla ilgili neticeniz olabilir. Yabancı kültür ve insanlarla tanışıp, ufkunuzu genişletebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI
Ortaklık ya da eşten gelen bir para, miras, prim ve sigorta ile ilgili gündemler olabilir. Bazı gizli saklı olaylar gün yüzüne çıkabilir. Sindirim sistemine dikkat edin.

YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI
Evlilik, ortaklık konularınız gündemde olabilir. Bazı Aslanlar bir bitiş yaşayabilir. Bazı Aslanlar da yepyeni bir aşka yelken açıp, evlilik kararı alabilir. Anlaşmalar da bu dönemde olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI
Yoğun bir iş temposunda olabilirsiniz. Özellikle bu dönemde aşırı titizcilik, detaycılık ve kontrolcülük ile ilgili düşüncelerinizi bırakıp, kurtulabilirsiniz. Çalışan bir Başak bir burcuysanız çok verimlisiniz ve Dolunay’ın ışığı sizi parlatacak.

YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI
Sıradışı insanlarla tanışabilirsiniz. Bazı Terazilerin aşk ve flört gibi konuları olurken, bazı Teraziler çocuklarıyla ilgilenip çocuk sahibi olabilir. Sanatlarla ilgili başlattığınız hobileriniz başarılı bir şekilde sonuçlanacak.

YÜKSELEN AKREP BURÇLARI
Aile içinde görüşmeler ve aile ilgili konular gündemde. Annenizle ilgilenebilirsiniz. Anne sağlığına dikkat. Ev ile ilgili başlatmış olduğunuz işleri bu Dolunay’da tamamlıyorsunuz. Bu bir ev alımı ya da dekorasyonu olabilir. Bir mirasta olabilir.

YÜKSELEN YAY BURÇLARI
Eğitimle ilgili tamamlanma olacak ve kısa seyahatler söz konusu olabilir. Yakın çevre, kuzenler ve kardeşler ile ilgili bir tamamlanma olabilir. Onlarla birlikte program yapanlar olacak. Aracınız varsa onun bakımını da yaptırabilirsiniz. Trafiğe dikkat ⚠

YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI
Sorumluluklarınız artıyor. Yatırımlar, kazançlar için iyi bir zaman dilimi. Daha önceden vermiş olduğunuz borcunuzu bu dönemde olabilir. Para ile ilgili bir rahatlama olacak. Kendizi güvende ve konforda hissedeceğiniz bir zaman dilimi.

YÜKSELEN KOVA BURÇLARI
Fiziksel ve bireysel planlarınız olacak. Özgürlük için bazı atılımlar yapacaksınız. Hayatın tadını çıkarmak için yeni bir karar veriyorsunuz. Daha önce başlatmış olduğunuz bir işi tamamlayabilirsiniz. Kimileri de yeni bir sektörde işe başlayabilir. Dolunay sizin evinizde olduğu için dış görünüşte değişim ve dönüşüm ile bir tamamlanma olacak.

YÜKSELEN BALIK BURÇLARI
Bu dolunayda bazı düşünceler değişiyor. Tartışmalardan uzak durun. Bazı arkadaşlarınızla çözülmemiş konuları çözüme kavuşturacaksınız. Bir az dua meditasyon yapmak iyi gelecek. Gizli saklı şeylerin gün yüzüne çıkacağı bir zaman dilimi. Bazı insanların gerçek yüzünü görebilirsiniz.
🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et