Loading

Kova burcundaki Yeniay sonrasında adımlar atabilir, yaşamımızla ilgili sağlam temeller oluşturabilir ve yeni yılımızın güzel bir zaman dilimine geçiş yapmak üzereyiz. Gezegenlerin retro enerjisinden özgürleştiğimiz bu süreçte Gökyüzü, hayallerimizle ilgili başlangıçlar yapmamız ve hayata yönelik atılımlarımızda başarılar elde etmemiz için bize şans vaad ediyor. 24 Ocak’ta Ay Balık burcunda seyrine devam ediyor. Yanılgılara, kandırılmalar açık olabiliriz. Kendimizi kurban pozisyonunda görebilir, birazcık daha dalgın veya halsiz birkaç gün yaşayabiliriz. Dua, meditasyon ve yoga gibi şifa teknikleriyle ilgilenebilir, ruhani yönden içsel huzurumuzu korumaya odaklanabiliriz. 26 Ocak’ta Ay Koç burcunda seyrine devam ediyor. Daha enerjik, kendimizden emin, sabırsız ve dürtüsel olabiliriz. Yeni atılımlarda bulunma cesaretini ruhumuzda hissedebiliriz. 27 ocak’ta Balık burcuna geçen Venüs, 20 Şubat’a kadar Balık burcunda seyrine devam edecek. Bu süreçte ruhani aşklar yaşamak isteyebilir, sevdiğimiz insanları idealize edebiliriz. Romantik ve şefkatli partnerler isteyebilir, peri masallarındaki aşklara imrenebiliriz. ‘Koşulsuz aşk, merhamet ve bağlılık’ temaları bu dönem ruhumuzda huzurun yansıması olarak görünebilir. Derin duygusal bağlar kurarken, karşımızdaki partnerlere bağımlı olmamaya dikkat edelim. Zihnimizde sükunetin ve yüreğimizde saf sevginin ayak izlerini hissettiğimiz bir zaman dilimi olsun.

KOÇ: 24/26 Ocak tarihleri arasında tarihleri arasında biraz kendinizi inzivaya çekmek, yaptığınız işleri gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Dua, meditasyon gibi şifa teknikleriyle ilgilenebilirsiniz. Gizli-saklı konulara karşı dikkatli olun. 26/28 Ocak tarihleri arasında inzivadan çıkıp, kendinizi gösterebilir ve yeteneklerinizin farkına vardığınız bir süreç olabilir. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz İlişkinizi gizlide tutmak isteyebilirsiniz. Bu dönem hayır yapabilirsiniz ve ilahi olarak korunduğunuz bir zaman dilimi olabilir. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
BOĞA: 24/26 Ocak tarihleri arasında sosyal çevrenizle vakit geçirebilir, gelecek planlarınzı gözden geçirebilirsiniz. Umutlu olabilir, hayalleriniz için adım atabilirsiniz. 26/28 Ocak tarihleri arasında bilinçaltınızın yoğun olacağı bir süreç olabilir. Kaygı, korku gibi negatif duygulara dikkat edin, daha iyimser bir şekilde düşünmeye çalışın. Dua edebilir, ruhunuzda sükuneti sağlayabilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile sosyal çevreniz artabilir. Dernek, organizasyon ve vakıflarda bulunabilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Hayat, gelecek planlarınız için size yeni hedefler ve hayaller vaad edebilir. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
İKİZLER: 24/26 Ocak tarihleri arasında kariyerinizde inişli, çıkışlı durumlar olabilir. Toplumda kendinizi göstereceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Kariyerinize odaklanabilirsiniz. 26/28 Ocak tarihleri arasında hayallerinizi gözden geçirebilir, dernek, vakıf gibi sosyal platformlarda görev alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşebilir ve daha sosyal olmak isteyebilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile işinizde güzellikler yaşayabilirsiniz. Kadın çalışanlardan destek alabilirsiniz ve kariyerinizde olumlu gelişmeler olabilir. Toplum önünde daha güzel ve uyumlu görünmek isteyebilirsiniz. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
YENGEÇ: 24/26 Ocak tarihleri arasında farklı ülkedeki insanlarla iletişim kurabilir, yabancı kültürleri araştırabilirsiniz. Eşinizin kardeşi, kuzeni gibi yakın akrabalarıyla haberleşme durumunuz olabilir. 26/28 Ocak tarihleri arasında statü değişikliği veya mevkinizin yükselmesi olabilir. Kariyer konularına yoğunlaşabilirsiniz. Sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile yurtdışına seyahat etme durumunuz olabilir. Yükseköğretim veya diğer eğitimlere yoğunlaşabilirsiniz. Derin bilgiler edinip, vizyonunuzu geliştirmek isteyebilirsiniz. Farklı ülkelerden veya kültürlerden arkadaş edinebilirsiniz. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
ASLAN: 24/26 Ocak tarihleri arasında eşin veya ortağın parası gündeminize gelebilir. Başkalarından gelen paralarda inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. 26/28 Ocak tarihleri arasında eğitim, yurtdışı, basın, yayın ve medya konuları gündeme gelebilir. Ufkunuzu geliştirebilir, yeni bir vizyon katabilirsiniz hayatınıza. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile ortak kazançlar gündeminize gelebilir. Eşten veya ortaktan olabileceği gibi sigorta, prim, kredi, miras gibi kazançlarda şanslı olabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Daha çekici olabilirsiniz. İlişkilerde krizlere ve kıskançlığa dikkat edin. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
BAŞAK: 24/26 Ocak tarihleri arasında eşinizle veya partnerinizle vakit geçirebilir, danışmanlık alabilirsiniz. 26/28 Ocak tarihleri arasında duygusal krizlere dikkat etmelisiniz, okült konularla ilgilenebilir ve derin araştırmalar yapabilirsiniz. Ortak kazançlar gündeminizde olabilir. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile eşinizle daha uyumlu, romantik ve güzel bir vakit geçirebilirsiniz. Yeni partnerlerle tanışabileceğiniz gibi var olan partnlerden veya ortaklardan destek alabilirsiniz. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
TERAZİ: 24/26 Ocak tarihleri arasında sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir, rutin kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onunla ilgilenebilirsiniz ve iş hayatınızda sorumluluklarınızı alabilirsiniz. 26/28 Ocak tarihleri arasında evlilik, ortaklık ve varsa dava, mahkeme konularınız varsa gündeminize gelebilir. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile iş hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz. İş arıyorsanız bu dönem bir işe girebilir veya mevcut işinizde güzellikler yaşayabilirsiniz. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
AKREP: 24/26 Ocak tarihleri arasında kendinizi eğlendirmek isteyebilir, sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenerek keyifli birkaç gün yaşayabilirsiniz. Spor yaparak, tiyatroya giderek veya resim çizerek kendinizi şımartabilirsiniz. 26/28 ocak arası yaptığınız işleri üstlenebilir, evcil hayvanınızla ilgilenebilir ve günlük rutininizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Bedeninizi çok yormamaya, dinlenmeye de özen göstermelisiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile aşk hayatınız canlanabilir, yalnızsanız yeni kişilerle tanışabilir ve flört edebilirsiniz. Sanatsal yaratıcılığınızın arttığı bir zaman dilimi olabilir. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
YAY: 24/26 Ocak tarihleri arasında evinizde oturmak ve ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aile meseleleri gündeme gelebilir. ‘Konfor alanında olma’ teması baskın olabilir. 26/28 Ocak tarihleri arasında sanatsal yaratıcılığınızı ön plana çıkaracağınız, flört etmekten keyif alacağınız bir süreç olabilir. İlginizi çeken konularla ilgilenerek güzel bir vakit geçirebilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile taşınma, ev alma, yuva kurma durumunuz olabilir. Ev içerisinde dekorasyon yaptırabilir ve ailenizin desteğini alabilirsiniz. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
OĞLAK: 24/26 Ocak tarihleri arasında kısa bir seyahate çıkabilir, çevrenizdekilerle iletişim olarak aktif bir zaman dilimine girebilirsiniz. Yaratıcılığınızı resim olarak aktarabilir, hikaye veya şiir gibi edebi yazılar yazabilirsiniz. 26/28 Ocak tarihleri arasında ailenizle vakit geçirebilir, evinizde temizlik yapabilirsiniz. Aile büyükleriyle bir arada olduğunuz bir zaman dilimi olabilir. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile eğitimler alabilirsiniz. İletişim trafiğinizin yoğun olabileceği bir süreç olabilir. Kardeşlerinizden, kuzeninizden ve yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Yolculuklar gündeminizde olabilir. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
KOVA: 24/26 Ocak tarihleri arasındaki maddi kazançlara veya harcamalara yönelebilirsiniz. Öz değerinizin önemli olacağı bir zaman dilimi olabilir. 26/28 Ocak tarihleri arasında yakın çevreniz, kardeşleriniz ve kuzenlerinizle zaman geçirebilir, eğitimlerinize yönelebilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile maddi gelirleriniz artabilir, yeteneklerinizi kazanca çevirebilirsiniz. Lüks harcamalar yaptığınız bir süreç olabilir. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.
BALIK: 24/26 Ocak tarihleri arasında kendinizi gösterebilir ve daha ışıl ışıl olabilirsiniz. Yeni adımlar, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu birçok konuda olabilir. 26/28 Ocak tarihleri arasında maddi konularda beklediğiniz bir para varsa elinize geçebilir, maddi gelirlerinizde artış olabilir. Venüs’ün Balık burcundaki seyahati ile dış görünüşünüzü ve tarzınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz. İş, kariyer ve aşk gibi birçok konuda güzel başlangıçlar yapmanız söz konusudur. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.

ASTROLOG YAZAR SEVİL SEVİL

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et