Loading

Çocuk tiyatrosunun sevilen ismi Serkan Akarslan’ın kurucusu olduğu “Ata Sahne Sanatları Akademisi” kapılarını bugün açmaya hazırlanıyor.
“Çocuklarla bir bağım olduğuna inanıyorum.
Tiyatro oyunuyla çocukların gerçek hayattan kesitler öğrenmesi bence doğru bir yaklaşım,” diyen Serkan Akarslan’ın heyecanına ortak olup onu canı gönülden tebrik ediyorum.
inanıyorum ki etrafımızda sanata gönül veren böyle güzel insanlar olduğu sürece toplumumuz sanatsız kalmayacaktır. Çocuklarınıza yaşadıkları toplumun birer bireyi olma bilincini aşılamak istiyorsanız adres belli… Serkan Akarslan, Ata Sahne Sanatları.

Ata Sahne Sanatları

Reklamlar

By Yesim Deger

Ben Yeşim Değer. İstanbul/ İstinye doğumluyum. Açık öğretim fakültesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü mezunuyum. Her Şeye Dair Ne Varsa İçinde adlı şiir kitabının yazarı olmakla beraber Keşan postası gazetesi, künye online ve Önce Vatan gazetesi köşe yazarıyım. Aynı zamanda Yeter Artık ve Yalnızlık adlı şarkıların söz yazarıyım. Sevgili Candan Erçetin’in kurucusu olduğu MSG üyelerinden biriyim. Şu anda sevgili dostum Burhan Sırmabıyıkoğlu’nun kurucusu olduğu Trend Academy de sayın hocam Ferdi Atuner’den diksiyon dersi aldım. Küçük gelinlere hitaben yazdığım “Aynur” adlı romanım Penguen kitabevi, Boyut kitabevi raflarında olmakla beraber online kitap satış mağazalarında satışa sunuldu. 😇 Ayrıca sevgili dostum yazar Emre Kalcı ve Jale Demirdöğen’den yazarlık eğitimi aldım ❤️ Aynı zamanda (SYBD) Sınırsız yazarlar derneği yönetim kurulu üyesi ve Kaçok derneği üyesiyim.

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et