Loading

Türkiye edebiyatına yeni yazarlar kazandırmak amacıyla, ilk defa bu yıl düzenlenecek olan Mahal Edebiyat Öykü Yarışması başvuruları başladı.

KATILIM KOŞULLARI;

• Ödül, 18 yaş üzeri yazar ve yazar adaylarına açıktır.

• Ödüle, bir öyküyle başvurulur. Öyküler elektronik ortamda veya kâğıt baskı olarak yayımlanmamış, başka bir yarışmadan ödül almamış olmalıdır. Ve yarışmanın sonucu açıklanana kadar yayımlanmamalıdır.

• En fazla 2500 sözcük uzunluğundaki öykü, Word dosyası içinde gönderilmelidir. Öykü, times new roman karakterinde, 12 punto olacak şekilde ve bir buçuk satır aralığında, iki yana yaslı yazılmalıdır.

• Başvuru, adayın kendisi tarafından, mahaloykuyarismasi@gmail.com e-posta adresine, 22 Nisan 2022 günü, saat 23.59’a kadar gönderilmelidir.

• Başvuru için gönderilen e-posta, iki Word dosyasından oluşmalıdır.

Birinci dosyada yazarın/adayın adı-soyadı öyküsünün adı, adresi, cep telefonu, e-posta adresi ve kısa özgeçmiş bilgisi bulunmalıdır.

• Düzenleme kurulu, adayların dosyalarını yönetmeliğe uygunluk, özensizlik, belirgin anlatım sorunu, yazım hatası gibi yönlerden inceleyecektir.

• Ödüle gönderilen öykülerin hukukî sorumluluğu yazarına aittir. İntihal veya üçüncü kişilerin telif hakkı gibi durumlarda, sorumluluk yazara aittir.

SEÇİCİ KURUL ÜYELERİ;

Metin Nart-Mehmet Fırat Pürselim.

• Seçici Kurul’un birincilik ödülüne değer bulduğu yazarın öyküsünün adı, finaldeki 10 katılımcının öyküleri ile birlikte Mahal Kitaplığı İmgenin Çocukları tarafından kitaplaştırılacak olan kitaba verilecektir.

**************************************************************************************************************************************************************************************

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et