Loading

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN OĞLAKLAR.
🙏 🎉☀️♑🎉☀️


OĞLAK BURCU
Güneş sizin evinize sizi parlatıyor. Merkür sizinle size muhteşem destekler verecek yeni bir beyanınız var, bir haber veriyorsunuz, kimileri çocuk haberi, kimileri özel hayatında bir aydınlanma yaşayacak artık ne istediğinizde eminsiniz her zaman ki gibi venüs sizin Evinizde retroda size de bazı konularda dikkat diyor. Bu gerek parasal olarak dikkat özel ilişkinizde kimi oğlaklar yeni bir şeylere başlıyor, bu eğitim olabilir kimileri dış görünüşte değişiklik düşünüyor ama estetiği venüs retroda pek tavsiye etmiyorum. Lütfen böyle riske girmeyin kılık kıyafet saç kesimi boya gibi değişime gidenler olabilir yeni yılda yeni güzellikler sizinle güneş sizi bir ay boyunca her konuda parlatıyor.
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI
İşinizle ilgili önemli değişimler veya terfi etme olabilir. Sosyal çevreniz genişliyor bir bekar olanlara bir izdivaç olabilir. Annenizle ilgili konular olabilir. Statü yükselme tanınırlık saygınlık.
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI
Yurt dışı bağlantılar kuranlar olabilir eğitim hukuk mahkeme yakın yollar yeni insanlar belki uzaktaki tanıdıklara bir araya gelme aşkla ilgili ani sürprizler olabilir.
Sizde bazı yenilikler başlatıyorsunuz
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI
Nafaka, alacak verecek, kredi, ortaktan, eşten gelen para miras bazı gizli konular, cinsellik, gizli saklı şeylerin gün yüzüne çıkacağı bazı sözler dedikodular kulağınıza gelebilir. Gizli düşmanlıklara dikkat sizde de dönüşüm başladı.
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI
İkili ilişkiler ortaklık arkadaş aile bunlarla ilgili konularınız olabilir. Biraz hayal kırıklığı veya güzel neticeler olabilir. Parasal olarak para kaybına dikkat bir konu hakkında konuşma yapıyorsunuz bu konuşma sonrası bir şeylerin farkına varıp ona göre hareket edeceksiniz bu bir ortaklık kurma veya sonlandırma özel ilişkiniz içinde netlik kazanacak.
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI
İş konusunda çok yoğun bir tempo sizi bekliyor. Yeni teklifler alabilirsiniz elinizdeki işinizi büyütebilirsiniz otoriter kişilerden destek alanlar olabilir. Evcil hayvanları olanlar onların bakımıyla ilgilenebilir özellikle sağlık olarak kalp sinir sistemi ve kemiklere dikkat
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI
Aşk kapınızı çalıyor. Kimileri yeni aşka yelken açabilir. Halihazırda bir ilişkiniz varsa onunla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz çocuklarınızın desteği veya onların hayatında güzellikler olabilir. Kimileri çocuk sahibi olmak isteyebilir. Sanat hobi eğlence coşku bir ay sizinle. Yalnız dip not 🗒 lütfen venüs retrosunda özel ilişkilere dikkat ⚠
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI
Aile atalar kökler baba bunlarla ilgili konular olabilir. Kimileri ev dekorasyonu yapabilir ev taşıma olabilir. Ailenizle sevdiklerinizle birlikte bir araya gelme belki de yeni yılı kalabalık bir şekilde geçireceksiniz. Bu dönem işlerinizi evden halletmek isteyebilirsiniz
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN AKREP BURÇLARI
Yakın çevre kuzenler kardeşler bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aracınız varsa onun bakımı veya araç değişikliği yapanlar olacak kimilerinin eğitim konuları gündeme gelebilir. Kimileri için yüksek eğitim ve yolculuklar hukuk mahkeme konuları da olabilir.
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN YAY BURÇLARI
Parayla ilgili konular yoğun olacak özellikle para konusunda sıkıntılar olabilir. Akılda olmayan Bazı harcamalar gündeme gelebilir. Beklediğiniz para varsa elinize geçebilir. Kimileri de kendi işiyle ilgili bir koşturma yapacak istediği parayı eline alabilir. Öte yandan ev arsa miras gibi konularda olabilir.
🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN KOVA BURÇLARI
Kendinizi içe çekip yalnız kalmak isteyebilirsiniz biraz içe dönmek uzaktan seyirci olmak, herşeye müdahil olmamak size iyi gelecektir
Bu zaman dilimi içinde dua veya astroloji danışmanlık alabilirsiniz bazı gizli saklı şeylerin gün yüzüne çıkacağı bazı düşmanlıkları duyabilirsiniz.
🙏 🙏 🙏 🙏 🙏


YÜKSELEN BALIK BURÇLARI

Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir birlikte birşeyler organize edebilirsiniz umutlarınız hayalleriniz gelecekle ilgili projeleriniz için artık harekete geçme vakti geldi. Sosyal çevreniz genişliyor. Bir guruba derneğe üye olup bazı insanlarla güzel şeyler için adımlar atabilirsiniz.
🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏

ASTROLOG YAZAR SEVİL SEVİL

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et