Loading

HEP BERABER TUTULMAYA HAZIR MIYIZ..
Yılın son Dolunayı 19 Aralık’ta, İkizler burcunun 27 derecesinde olacak. Dolunayda tamamlanmalar, kopuşlar ve sonlanmalar olur. Aslında idrak etmekle de çok ilgilidir. Bu dönemde kazalara bağlı yaralanmalar, yüzde ve diş etlerinde sorunlar, dizlerde, bacaklarda hassasiyet görülebilir.

İkizler Dolunayından en çok değişken burçlar (Yay, Balık, İkizler, Başak) ve bu burçların özellikle 27 derece civarında önemli vurguları olanlarla, 16-22 Aralık, 15-21 Mart, 16-22 Haziran ve 17-23 Eylül arasında doğanlar daha yoğun etki alacaklar.

Bu dönem özellikle dedikodudan geriye dönüp hesaplaşmalardan uzak durun. Ne kadar huzur uyum denge içinde olursak o kadar bize dönüşü güzel olacaktır.

Aracınız, yakın çevre, kardeşler, kuzenler, komşular, yayıncılık, eğitim, seyehatlar, hukuk konuları, sosyal medya üzerinden iletişimlere dikkat

Dolunaylar tamamlanmayı anlatır. Yay 🏹 burcundaki yeni ayın başlattığınız ele aldığınız her ne ise şimdiki ikizler burcundaki Dolunayla beraber bir tamamlanma söz konusu olabilir artık netlik kazanacak bazılarının özel hayatında bitişler olabilir. Bazıları da önemli kararlar alabilir. Yalnız venüs ♀ retroya başlamış oluyor 19 Aralık’ta gerek aşkta gerek işte ve finansal konularda her türlü riskten kaçının, paranıza dikkat ⚠ aşklarda çatırdamalar olabilir. Eskiler hortlayabilir. Estetik için doğru zaman değil. Bu dolunay 🌕 aslında bir filmin perde kapanmasını anlatıyor. Hüzünlü sonlanmalar olabilir.

ASTROLOG YAZAR SEVİL SEVİL

ikizlerburcu #ikizler #ikizlerkadını #ay #mars #balıkburcu# #yay #uranüs #astrolog#horoskop #oğlakburcu #astrolog #horoskop# #yeniay #güzellik #aşk #melek# #DÜNYA #ÇOCUKLAR #GENÇLER# #karma #kader #tatlı#mars #dolunay

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et