Loading

Edanur Kalkan

Hayattan çok bir beklentim yok, hiç de olmadı, olmayacak. Yeniden başlamaya niyetim de, gücüm de yok. Zaman akıyor bende onunla birlikte Sürünüyorum.

Diyorum ki Bu lanetli Dünya’ya mutsuz olmak için gelmişim.’ Her mevsim bana kışı gösteriyor, her Sevda acıyı sürüklüyor peşinde, koşuyorum ama hep bir taş düşürüyor beni, o taşlar bazen ailemden bazen dostumdan bazense sevdiğimden geliyor. Çok kolay insan silinir de anı, acı silinmez. Onların ellerinden gül beklerken, tutsaklık dolu taşlarla karşılaştım.

Yaşamı hiç bir zaman zamanında yaşayamadım, zamanı hiç kendim için harcamadım, kazandığım parayı kendim için kazanmadım. Bu gençliği bir sürüye bağladım, sürü nereye giderse gençliğimi o tarafa sürüklüyorum. Yaşıtlarına benzemiyorum, onlar gibi olamıyorum, can çıkıyor ama huy çıkmıyor. İnatım geçmişten bir türlü şu kafamı alamıyorum, dışım çiçek açarken içimde patlayan o volkanı durduramıyorum. Unutmuyorum ama acıyla yaşamayı da ogrenemiyorum. Korkuyorum bir gün ben benden gidersem diye, korkuyorum bu zamanı kaçırıp ileride hiç yaşanmayacağım için, acı var. Acı kalbimin çok ortasında, en derinlerde…

Hiç düşünmeyen,duymayan insanlar için ben kendimi hırpalamış şimdiyse bu çabaya yenik düşmüştüm. Filmlerde izler ama gülerdim veya ağlardım. Öyle bir haldeyim ki, ne aglayabiliyor, ne de içimden gülmüyorum. Tek istediğim var o da bu dünyadan ayrılmak, tek isteğim var benden sonra beni anmamaları…

Beni söylerken;
Bir tutsak vardı. Henüz 18 yaşına yeni girmişti, heyecanı da vardı tabi, çok fazla mutluydu. Beklentileri vardı çevresinden ve hayattan ama o hiçbir zaman beklediğini görmedi, o hiç bir zaman hak ettiği yaşamı elde edemedi.
Desinler.

Yaşıtı güldü o ağladı, yaşıtı gezdi o süründü, yaşıtı ailesine bağladı oysa başkalarının sevgisine muhtaç kaldı.
Desinler.

Yoruldu ama pes etmedi, tükendi ama bırakmadı, pişman oldu, üzüldü yine de sustu. Çok dayandı ama sonunda gücü yetmedi…
Desinler.

Acımasın kimsenin canı, ben yaşarken benim canımı acıtanlara acı dahi hissettiremem.
Ben benimleyim, pisliğin de temizliğim de benimle kalsın…

Reklamlar

By Edanur Kalkan

Edanur Kalkan Mimoza Global Medya

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et