Loading

ARALIK 2021 YAY  BURCUNDA GÜNEŞ ☀ TUTULMASI.

Yay burcundaki güneş tutulması genel olarak sağlık, yasal düzenleme, virüsün boyut değişimi, haberleşme, İnternet, medya, dinle ilgili çatışmalar yüksek eğitim sosyal medya, yasaklar, seyahatla ilgi konular, okült konular, günlük rutinler Merkür kavuşumu ile Marsın olumlu enerjisi ile bizlere ilk 6 ayın hızlı gelişmeler olacağını işaret ediyor.
Bu tutulma başta Yay burcu, Başak ♍ balık 隆‍♂️ ikizler ♊ burçlarını yeni başlangıçlar değişim farkındalık olarak etkisi altına alacak. Burçlara göre etkisi

KOÇ : sizin için yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Yurt dışı bağlantılar, eğitim iş kariyer aşk konusunda olumlu sürprizleriniz olabilir.

BOĞA :Size destek verecek kredi alacak miras nafaka ve bekarlara sürpriz aşk ve evlilik görünüyor farkındalığınız artıyor.

İKİZLER : Size gerek iş kariyer aşk konusunda her türlü ikili ilişkilerde kuzey ay düğümü sizinle ve ani başlangıçlar bitişler de yaşayabilirsiniz. İşler ile de yoğunluk var.


YENGEÇ :hayatınıza yeni bir düzen giriyor. İş ve Aile konularında daha sorumluluk sahibi olmak yeni bir şeylere başlıyorsunuz biraz size sıkıcı gelebilir. Ama hayrınıza olduğunu bilin.


ASLAN : AŞK hayatınız canlanıyor. Hali hazırda bir ilişkiniz varsa onunla birlikte gelecek planları yapabilirsiniz kalbi boş olanlara yep yeni bir aşk gelebilir. Kimilerinin çocuklarıyla güzel sürprizleri olabilir. Belki söz nişan gibi.


BAŞAK : Size ev alma ile ilgili yeni kapılar açılabilir kimileri ev alımı satımı yapabilir. Aile büyüklerle güzel bir konuşma destek olabilir. Bir yıl içinde sürpriz evlilik, miras kadersel bir güzellik yaşayanlar olabilir.


TERAZİ : Yakın çevre kuzenler kardeşler ile ilgili konular gündemde olacak önemli kararlar alabilirsiniz. Mahkeme işi olanlar için emeğinizin karşılığını alıyorsunuz.


AKREP : Parasal olarak maddi konuda destek alabilirsiniz. Beklediğiniz para varsa onunla ilgili konular gündeme gelebilir bekarlara aşkla ilgili evlilik kararı alanlar olabilir.


YAY  : Sizin Evinizde güneş ☀ tutulması gerçekleşiyor. Hayatınıza yep yeni bir dönem başlıyor. İkili ilişkilerde ortaklık evlilik aşk bir çok konuda değişime hazırsınız kendiniz bile şaşırıp kalacaksınız. Fikriniz değişiyor yaylar yenilik sürprizler maddi ve manevi olarak geliyor.

OĞLAK :Sizin için öncelik sağlık bakımdan geçiyorsunuz farkındalığınız artıyor. Hayatınıza yeni bir düzen getirebilirsiniz

KOVA : hayalleriniz ve umutlarınız için güzel destek alıyorsunuz işsiz iseniz iş fırsatı elinize geçiyor. Kimileri çocuk sevinci yaşarken kimileri arkadaş iş ortamında istediği yere geliyor. Aşk kapınızı çalabilir. Sürprizler var

BALIK  kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapanlar olacak farkındalığınız artıyor. Kimileri içinde evlilik söz konusu olabilir. İşle ilgili yükselme değişiklikler yaşayanlar ola

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et