Loading

19 KASIM saat 09.00’da başlayacak ve saat 15: 05’te sona erecek.
Bu tutulma Daha çok Avustralya ve Amerikadan görülecek. 4 Aralık yay  burcundaki Güneş tutulmasından sonra 2023 yılına kadar boğa ♉ Akrep 廬 aksında tutulmalar devam edecek.
19 kasımdaki tutulmanın etkisi ilk 6 ay çok şiddetli belli olurken 2 sene boyunca sınanacağımız maddi finansal konular öte yandan kadersel olayları tetikleyecek, bazı sonlanmalar olurken. Bazı yüzleşmeler de olacak bu tutulma anında ALGOL yıldızı ile kavuşum yapacak bu yıldız biraz krizleri problemleri, sıkıntılı durumları işaret ediyor. Ekonomik anlamda problemler gerek Türkiye için gerek bire bir kişiler için. Dünyada bir takım yıkıcı sarsıcı olayları tetikleyecek. Malesef ki hayat bizim istediğimiz yönde gitmeyecek kadersel olayların yaşanacağı ve bize çizilen bir filmin fragmanı gibi bu fragman bu dolunayda başlayıp iki yıl içinde tam netlik kazanacak. Sağlık, konularına dikkat ⚠ evliliği sarsıntıda olanlar ayrılıklar söz konusu olabilir. Ama kimilerine sürpriz aşklar ani evlilikler de gelebilir. Kimileri iflas ederken, kimileri Aileden gelen mirasa konabilir. Bu bir yükselme ve bir düşüş gibi. Artık ne ektiniz ise belki de bu önümüzdeki iki yılda meyvesini topluyor da olabilirsiniz. Trafiğe dikkat ⚠ toprak ve sabit burçlar etkisini daha çok hissedecek. Askeri olayların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Volkanik olaylar, deprem ve doğal afetler, Topraklara tarımla ilgili önemli kararlar olabilir.  Topraktan gelecek haşere, yılan böcek gibi gündemler olabilir. Korona virüste yeni bir mutasyon olabilir Otoriter kişilerin ani düşüşü belki de bir ölüm haberi. Kimileri için mevki değiştirme. Ailede yaşlı hastaların sağlığına dikkat ⚠ bu dolunay  değişime karşı gelenlerin biraz zorlanacağı, ama değişme hemen ayak uyduranlar için de daha kolay olabilir.
Daha konfor yemeye içmeye düşeceğiz fazla abartılı yemekten kaçının kilo alabiliriz. Mars ♂ ve uranüsün karşıtlığı ile öfke  şiddet, patlamalar olabilir. Ama bu zaman dilimi içinde toprakla uğraşmak ekmek toprak sahibi olmak için uygun bir zaman maddi konuda paralarınızı yatırımlarınıza dikkat edin gereksiz harcamalara dikkat riskli yatırımlardan uzak durmakta fayda var.

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et