Loading

Sanat eğitimi. Yaparak ve yaşayarak öğrenmek. Öğrenirken üretmek. Sanatı birlikte öğreniyoruz, üretiyoruz, büyüyoruz! Sanat uzun Hayat Kısa!

HAKKIMIZDA

Sanatla ilgilenen herkesin gelişimi için çeşitli bilgiler sunuyoruz. Düşüncelerimizde yeşeren fikir filizlerimizi sizlerle paylaşacağımız bir ortam yaratmak için Sanat Kılavuzu’nu oluşturduk…

Tasarım

Sanat Eğitimi

illüstrasyon

Sanat Eğitimi

Fotoğraf

Sanat Eğitimi

illüstrasyon

İllüstrasyon bir süsleme sanatıdır. Basılı, el yazması veya dijital bir yayında (dergi, kitap, gazete vb.) İçinde bulunan bir metni tanımlayan, somutlaştıran, süsleyen bir resim, desen.). İllüstrasyon sanatını uygulayanlara İllüstratör denir.

Eski mağara resimlerinden günümüz gazetelerinde çizilen karikatürlere kadar farklı illüstrasyon örnekleri var. Grafik sanatların bir dalıdır.

Fotoğrafçılık

Ücretsiz ansiklopedi geniş formatlı bir kamera lensidir. jpg Fotoğrafçılık, bir kamera (görüntü sensörü), lens ve ışık kullanarak görüntüler oluşturma, gözle görebildiğimiz nesneleri ve şekilleri filme veya dijital ortama kaydetme işidir. İşlevsel uygulamaları nedeniyle bir zanaat olduğu için estetik açıdan bir sanat olarak kabul edilir.

Tasarım

Tasarım, bir mesajı iletmek, bir görüntü geliştirmek veya bir düşünceyi görselleştirmek için metin ve görselleri iki boyutlu veya üç boyutlu olarak algılanabilir ve görünür bir düzlemde düzenlemeyi içeren yaratıcı bir süreçtir. Baskı, teşhir, sinema, animasyon, iç tasarım, ambalaj tasarımı gibi birçok mecrada dijital veya dijital olmayan bir şekilde uygulanabilmektedir. Görsel sanatların temel ilkeleri olan hizalama, denge, kontrast, vurgulama, hareket, görüntü, orantı, yakınlık, tekrar, ritim ve birlik tasarım ve grafik sanatlarında uygulanmaktadır.

İşte sanat dolu bir Kılavuz!

iletişim : tgbninkalemi@gmail.com

https://sanatkilavuzu.com/

Reklamlar

By Tuğba Korucu

Grafik Tasarımcısı Her şey düşlemekle başladı. 👩‍🎨 👩‍💻 tgbninkalemi@gmail.com 💌 🔵 i̇llüstrasyon - 🔴 tasarım - ⚫ fotoğraf

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et