Loading

Türk milli takımı, İspanyol mevkidaşını mağlup ettikten sonra Pazar günü üst üste ikinci kez Avrupa Ampute Şampiyonası’nı kazandı.

Turnuvanın son maçı Polonya’nın Krakow kentinde oynanırken, Türk takımı maçın altıncı dakikasında Omar Gulrios’un golüyle gol atmaya başladı.

Onuncu dakikada oyuncunun kendisi ikinci golü atarak farkı artırdı, ardından Türk takımı 21. dakikada Kemal Gülç’e üçüncü golü kaydetti.

Ardından Türk takımı Rahmi Özcan’ın dördüncü golünü kaydetti ve ilk yarıyı Türk takımının İspanyol takımının sıfıra karşı 4 golle tamamlaması oldu.

İkinci yarıda ise 26. dakikada Omar Gulrioz adına maçın beşinci golünü atan Türk takımımız üstünlüğünü sürdürdü.

  1. dakikada Kemal Gülç, Türk milli takımı adına altıncı golünü kaydetti ve maçı İspanyol rakibine karşı büyük bir Türk galibiyeti ile bitirdi.

Bu sonuçla Türk milli takımı, 2017 yılında İstanbul’da düzenlenen bir önceki turnuvada taç giydiği Avrupa Ampute Şampiyonası’nı üst üste ikinci kez kazandı.

Reklamlar

By Khaled Awad

Kuzey Kıbrıs'ta inşaat mühendisliği okudum ve Yakın Doğu Üniversitesi'nden Lisans Derecesi aldım. Ayrıca, Pennsylvania Üniversitesi aracılığıyla Coursera Academy'den İletişim ve İngilizce Gazeteciliği bitirme sertifikası aldım ve şimdi 3 yıl Kuzey Kıbrıs'ta çalışarak bir deneyim kazandım; Gazetecilik pozisyonundaki deneyimimi iletişim ve sosyal faaliyetler alanında geliştirmeye çalışıyorum. İdeal olarak, bu pozisyon bana edindiğim tecrübeleri kullanma fırsatı verecek, bu alanı içerik yazımı ve raporlama, kayıt, bloglama gibi müşteri ilişkilerinin tüm alanlarında, tüm sosyal medya sitelerini ve bu alandaki sosyal aktiviteleri yönetmeyi birlikte yönettim.

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et