Loading

17 TEMMUZ CUMARTESİ.
Ay Terazi burcunda seyrine devam ediyor. Daha hakkaniyetli ve denge arayışında olacağımız sabah erken saatlerde Ay’ın Marsla ♂ pozitif etkileşimi ile hırs motivasyon tutku, daha kararlı ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. 11.30 civarı Ay’ın Venüs ♀ ile güzel etkileşimi olacak ikili ilişkilerd, aşkta arkadaşlarla ve parasal olarak güzel desteğini görebilirsiniz. Saat 12.35 civarı Ay’ın Güneş ☀ ile stresli etkileşimi olacak Güneş ☀ Yengeç burcunda hassas duygusal olur Ay Terazi burcunda daha ciddi ve kararlı olur adalet konuları ile biraz fikir çatışmaları olabilir.. Duygusal olarak kendimizi ifade etmek istiyebiliriz ama bir taraftan da haksızlığa uğrama yanlış anlaşılma olabilir. Şiron retrosu başladı yara alma geçmiş konular karşınıza çıkabilir. Biraz kafamız karışık olabilir kararsızlık söz konusu olabilir. Saat 1.20 de Ay’ın Plüto ile stresli etkileşimi olacak Plüto oğlak ♑ burcunda aşırı inattan kaçının dengeyi bulmakta zorlanma olabilir. Otoriter kişilerle patron, baba gibi kişilerle iletişimlere dikkat edin. Duygusal olarak biraz yıpranma olabilir. Ay saat 14.3 den sonra boşluğa geçiyor ve saat 21. 38 e kadar ay boşlukta olacak kesin sonuç beklediğimiz işler konular veya başlatmak istediğiniz her ne varsa
21.38 ‘den sonra başlatılması daha uygun olur. Ay’ ın boşlukta oluşu ruhunuzun uyku modu gibidir. Ve uykulu halimizle sağlıklı kararlar veremeyiz.
2138 ‘de  Ay Akrep burcunda 廬
Ayın Akrep burcunda oluşu asaletten düşer, enerjisini doğru yansıtamaz. Kişi oldukça tutkulu, hırslı olur. Hisleri çok kuvvetlidir. Duru görü yeteneği vardır. Biraz meraklı olabilir herşeyi didikler gizli saklı şeyleri ortaya çıkarır. Derin bilgilere sahip olur. Sır saklamasını çok iyi bilir. Biraz kuşkucu olabilir. Karşı tarafa kolay güvenmez. Annesiyle ilişkisinde krizler yaşamış olabilir.
GÖLGE YANLARI
Özellikle ayı akrepte olup da kötücül gezegenlerden açı alanlar içkiye düşkün olabilir. Cinselliğe bağımlı hale gelebilir. Verdiği tepkileri kontrol etmekte zorlanabilir. Ya hep ya hiç güdüsüyle hareket edebilir. Kıskanç, kindar, entrikacı olabilir. Duygularını tedavi etmeye başlayarak sorunlarını aşacaktır.

ASTROLOG YAZAR SEVİL SEVİL
#astroloji #astrol

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et