Loading

GÜNAYDIN  MUHTEŞEM BİR GÜN DİLİYORUM SİZLERE.
Güne ayın boşluğu ile başlıyoruz. 06:54’te ay boşlukta ve saat 11:53’e kadar. Bu zaman dilimi içinde önemli kararlar alınmaması daha ziyade rutin işler, yarım kalan işleri tamamlamak daha hayırlı olacaktır. Ay’ın Güneş’e zorlu açısı öğlene doğru özellikle iş kariyer konusunda konuşmalarınızı öğleden sonraya erteleyin bu zorlu açı sizi yorabilir. Görüşmeleriniz konusunda karşı tarafın sizi anlaması zorlaşabilir. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Zaten ay boşlukta duygular gel git boşlukta olur. Siz saat 11:53’ten sonra adımları kararları konuşmaları yapın ay’ın Terazi ⚖ burcuna geçtiği an.

AY TERAZİ ⚖ BURCUNDA. GEZEGENİ VENÜS ♀
Daha hakkaniyetli olacağımız zaman dilimi  kibar terazi burcu, duygularını nazikçe ifade eder. Başkalarını kırmaktan çekinir. Karşısındaki insanla denge arayışındadır. Ay duyguları anlattığı için kibar naif, ikili ilişkilere değer verir sosyalleşmekten hoşlanır. Kendi güzelliğini öne çıkarmayı iyi bilir. İyi giyinmekten zevk alır. Arabuluculuk yapmakta üstüne yoktur. İnsanları sever birbirine bağlar. Dargınları küsleri barıştırmak ister. Haktan yana ve haksızlığa hiç bir zaman gelemez.
Dengeyi sağlar venüs ♀ gezegeni olduğu için parayla ilgili arası iyidir. Ama haksız kazancı da asla kabul etmez.
Terazisini bozan dengeyi sağlayamaz ve hiç bir zaman ideallerine kavuşamaz mutsuz olur. Onun için idrak denge ve tevekkül çok önemli.

AYIN İKİ BUÇUK GÜN TERAZİ BURCUNDA OLUŞU. HEPİMİZDE BİR TERAZİ DUYGUSU OLACAKTIR.

DİLERİM BU DUYGULAR DAİM OLSUN HERKES İÇİN

ASTROLOG YAZAR  SEVİL SEVİL

#astroloji #tarotfalı#aşkfalı #astrolog #horoskop ##yeniay #venüs #mars #uranüs# #terazi #denge #adalet #enerji #şifa#geçiş

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et