Loading

27 HAZİRAN VENÜS ♀ ASLAN 🦁 BURCUNA GEÇİŞ YAPACAK..
AŞK GEZEGENİNİ YÜREĞİNİZDE MİSAFİR EDECEKSİNİZ.


Venüs Aslan’da yaratıcı zevkli, renkli kişilik olur. Beğendiğini söylemekten hiç çekinmez. Aşk oyunları sever, sevdiğinde çocuklaşır. İlişkiyi yönetmek ister. Kendine güveni tam ve gururludur. Dalga geçilmesinden hiç hoşlanmaz, giyimde lükse ve güzelliğe düşkün olur. Girdiği ortamlarda insanları etkilemeyi başarır. Daha gösterişli halleri ile sahne, sanat, hobi, eğlence, eğitim çocuklar ve aşk ile ilgili önemli sürprizleriniz olacak. Daha verimli olacağınız 22 Temmuz’da güneş ☀ sizin evinizde ve sizi parlatacak şimdiden doğum gününüz kutlu olsun Aslan burçları 🎊 🎉
Uzun vadeli planlar yapacaksınız bu kimileri için evlilik yolu olabilir. Kimileri içinde iş, kariyer konusunda projeleriniz için venüs size destek verecek. Maddi ve manevi olarak gücü eline alıyorsunuz 📌, dış görünüşte değişiklik yapanlar olacak. Bu bir estetik olabilir. Saç kesimi ve boya ile dış görünüşte değişiklik yapanlar olacak. Değişiyorsunuz ve giyim tarzını da değiştirebiliriz. Kilo vermek için de muhteşem destek alıyorsunuz 📌, çocuk sahibi olmak isteyenlere gökkubbenin size muhteşem sürprizi olacak. Öte yandan parayla ilgili bir beklediğiniz bir para varsa elinize geçiyor. Eğitim konusunda bir tamamlama süresine geçiyorsunuz.
Eğitim konusunda büyük destek alanlar olacak. Sanatla ilgilenenler bir tiyatro, film 📽, sosyal medyada kendini daha çok gösterecek ve başarıya imza atanlar olacak. Bir yükselme, statü değişikliği, farkındalık ve yepyeni başlangıçlar size güzelliği ve huzuru getiriyor.. Çocuklarının eğitimiyle ilgilenenler olabilir. Sağlam imzalar atıp güzel yatırım yapanlar olacak. Bu ev, arsa, araba almak gibi.


29 Temmuz’da Jüpiter hava burcuna geçiş yapacak ve size evlilik, ortaklık konularında destek verecek. Öte yandan gizli saklı şeylerin gün yüzüne çıkacağı bir zamandır ve bazı aslan burçları evlilikleriyle ilgili önemli kararlar alabilirler.

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et