Loading

28 MAYIS 2021 CUMA
Sabah 5.25 te ay oğlak ♑ burcuna geçiş yapacak.
Ay oğlak’ta zarar görür. Ay duyguları anlattığı için oğlak burcu duygusal olarak daha ciddi  işine odaklı disiplinli olur. Şakalardan hoşlanmaz ciddiyeti sever, karşısındaki insanın da aynı şekilde davranmasını bekler. Kendine hedef koymaya ve onlara göre ilerlemeye bayılır. Planlı programlı kuralları olan ve geleneklere oldukça bağlıdır.
Sabah 6 sularında ay ve Jüpiter’in olumlu etkileşimi ile duygusal ve manevi olarak daha rahat ve destekleyici zaman dilimi özellikle finansal olarak toparlamayı anlatır. Daha iyimser ve empati kurma konusunda hissiyatlarımız daha kuvvetli olacaktır. Öğleye doğru Güneş ve Ay’ın stresli etkileşimi ile daha sabırsız, sinirli, kararsız olabiliriz. Yanılgılar veya yanıltmalar olabilir. Özellikle patron, baba gibi kişilerle inatlaşmamaya özen gösterelim.
Öğle sonu Merkür venüs ♀ kavuşumu ile iletişim, eğitim, seyahatler, yakın çevre kuzenler komşular kardeşler bunlarla ilgili güzel neticeleriniz olabilir. Belki de güzel bir sözleşme iş kariyer konusunda imzalar atanlar olabilir. Bunu bir miras Olarak’ta düşünebilirsiniz. Merkür iletişim, imzalar ,seyahatler ,eğitim,yakın çevre, venüs ♀ Para  aşk  sevgi güzellik.
Bu iki gezegenin kavuşumu ile güzellikleri alalım ❤️
Diliyorum bu kavuşum iş isteyene iş, ev isteyene ev, seyahat isteyene seyahatler, aşk evlilik isteyene evlilik getirsin.
Güzellikler sizinle olsun
Cumanız mübarek olsun sevgilerimle   ❤️ 

Reklamlar

By Sevil Sevil Duru Görü

Astrolog-Yazar-Yaşam Koçu. Instagram Durugoru6

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et