Loading

Farklı bir zaman algısı yatar tüm başlangıçlarda ve başlamanın iyi olduğuna dair de bir kanı yoktur her zaman, tıpkı kötü olduğuna dair bir kanı olmadığı gibi.. çünkü ne getireceği bilinmeyebiliyor. Şimdi intihar edip hatta kalan birine sorun bakalım başlangıç nedir diye ya da Ganj Nehri’nde yıkandıktan sonra bir Hindu’ya.. peki günah çıkarma sonrası bir Katolik’ e sormaya ne dersiniz ? Çok mu uzak oldu o halde kendinize sorun ben en son neye başlama kararı aldım, bana ne ifade etti ve bu süreç hayatımda ne kadar süreme mal oldu diye ..

Başlangıçlar zamanın tutsağı değildir. Şu vakit gelsin başlayacağım veya şu saatten sonra olmaz gibi cümleler zamanın mi yoksa bizim mi kontrolümüzde? Zamanın ilerlediği gerçeği geç kalmış başlangıçları sert bir tokat gibi hissettirmeli zira akip gittiğini göremediğimiz zamanın ve erteledigimiz başlangıçların etkisi daha uzun süre üzerimizde kalacak gibi …

Demem o ki diye bir cümle kurup devam ettirmeyeceğim. Yukarda açıkladım şimdi iki cümle ile anlatmak olmaz.! Artık gerisi sizin takdiriniz .

Reklamlar

By camus'un yabancsı

Kafamdakileri yazıp çıkıcam

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et