Loading

Can kardeşim; Bir iki saat sanal bir dünyada sanal insan öldürdün, hayvan avladın, rakibini geçmek için her türlü hileye başvurdun. Babanın okulda aç kalmasın, arkadaşına mahcup olmasın diye zar zor kazandığı paradan ayırarak sana verdiği harçlığı gelişimin için sana hiç bir faydası olmayan oyunlara verdin. O bir iki saati kendine ayırmak için ileride nelerden feragat edeceğini düşündün mü?

Ne yararını gördün? Sana ne kattı o oyun böyle bir yararı var diye söyleyin de bende hak vereyim. Sadece zaman öldürdün doğru mu? 24 saatin kaçını zaman öldürmeye ayırıyorsun?  Zaman ölmüyor senin ruhun beynin ölüyor bunu kim öğretecek sana?  Sen de haklısın.  Kimden görüp te senin için yararlı şeylere zaman ayıracaksın. 

Kitap okumak , yararlı konularda sohbet etmek size eğlenceli gelmiyor biliyorum çünkü teknolojinin esirisiniz.  Hayallerinizi öldürüyorsunuz. Ruhunuzu hapsediyorsunuz. Tekdüze bir robot oluyorsunuz. Düşünme, Hayal kurma yetisini kaybetmiş, nefsi tarafindan yönetilen bir beşer olarak kalabalıkta kayboluyorsunuz!

Diğer Yazılarım

Reklamlar

By Deparegitim

Merhaba Trabzonda yaşıyorum. Sosyal medya danışmanlık, logo tasarım, İçerik ve kitap editörü, wattpad sosyal eleştiri yazarıyım. İnsta: @gercekdusuncezamani @networker.gokhan

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et