Loading

Hayat, bakışımızla anlam kazanan bir devinim halidir. Bu devinim esnasında bazen yavaşlar, bazen hızlanır, bazen de küçük molalar veririz. Bedenimizle birlikte hislerimiz, düşüncelerimiz, özlemlerimiz, hayallerimiz, umutlarımız da devinir. Dibe vurur, zirveye çıkar, yerinde sayar. Solmayan Ümit kitabı hayatın içinde var olan bu hal ve oluşlara dair her türlü olgu ve duyguyla okuyucusunu kucaklamakta, onlara mutlu ân’ın başa sarılamayacağı gibi acının üzerinden de atlanamayacağını farklı yaşam panoramalarıyla hatırlatmaya çalışmaktadır.

Kitapta insana ve yaşama ilişkin dilekler, hayaller, beklentiler, ümitler, talihsizlikler, komedyalar, aşklar, kusurlar, hatalar; merhamet, sevgi ve empati dili kullanılarak aktarılmaya çalışılmıştır. Okuyucuların kendileriyle özdeşleştirebilecekleri pek çok insani duygu ve düşünce bir arada ahenkle harmanlanmıştır. Bu kitap, gündelik hayat içerisinde es geçilen, ihmal edilen, önemsenmeyen safiyane duyguların, inceliklerin, güzelliklerin, öykülerle dışavurumu, naifçe yüreklerimize dokunuşudur.

Reklamlar

By Deparegitim

Merhaba Trabzonda yaşıyorum. Sosyal medya danışmanlık, logo tasarım, İçerik ve kitap editörü, wattpad sosyal eleştiri yazarıyım. İnsta: @gercekdusuncezamani @networker.gokhan

Bir Cevap Yazın

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

KÜNYE ONLİNE sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et